Over Jolande

Ruim 25 jaar adviseer ik op het gebied van beloningsmanagement en help ik organisaties bij het op orde brengen van arbeidsvoorwaarden.  

Na de HEAO Bedrijfsinformatica startte ik bij Centraal Beheer. Als adviseur arbeidsvoorwaardencommunicatie legde ik in heldere taal complexe arbeidsvoorwaarden uit. Essentieel voor een goede employee experience.

Vervolgens maakte ik de overstap naar Berenschot Beloningsmanagement. Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen volgde ik het 2-jarige MBA Strategic HRM programma.

Dromen en doen!


Na zeven jaar Berenschot besloot ik de aktekoffer te verruilen voor mijn rugzak. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. Een wereldreis met tochten door Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland, fantastische duiken in Frans PolynesiĆ« en op culturele ontdekking in AziĆ«. 

De verschillende culturen en internationale contacten zorgden voor een onvergetelijke periode en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Na deze reis startte ik in 2006 JB HR-Advies BV.

Voor mij ligt de uitdaging in de vele facetten van het werk. Het begrijpen van het primaire proces van de organisatie, de context waarin de organisatie opereert, de juridische en fiscale aspecten van arbeidsvoorwaarden en de medewerkers als drijvende kracht. 

Dromen en doen

  

JB HR-Advies BV
KvK-nummer 32117174

BTW-nummer 820557596B01

Call Now Button