Over Jolande

Ruim 25 jaar adviseer ik op het gebied van beloningsmanagement. Ik help organisaties bij het op orde brengen van arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioen.  

Na de HEAO Bedrijfsinformatica startte ik bij Centraal Beheer als adviseur arbeidsvoorwaardencommunicatie. Na vijf jaar maakte ik de overstap naar Berenschot Beloningsmanagement. 

Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen volgde ik het 2-jarige MBA Strategic HRM programma.

Dromen en doen!

Na zeven jaar Berenschot besloot ik de aktekoffer op te bergen en mijn rugzak in te pakken. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. Een wereldreis met tochten door Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland, fantastische duiken in Frans PolynesiĆ« en op culturele ontdekking door AziĆ«. 

De verschillende culturen en internationale contacten zorgden voor een onvergetelijke periode en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Na deze reis ben ik in 2006 JB HR-Advies BV gestart.

Voor mij ligt de uitdaging in de vele facetten van het werk. Het begrijpen van het primaire proces van de organisatie, de context waarin de organisatie opereert, de juridische en fiscale aspecten en de medewerkers als drijvende kracht.

Dromen en doen

Een boeiend vakgebied dat ik afhankelijk van het type opdracht als adviseur of interim manager uitoefen. Ik ben een gedreven en enthousiaste vakvrouw. Kernwoorden zijn integriteit, verantwoordelijk en resultaatgericht. 

JB HR-Advies BV
KvK-nummer 32117174

BTW-nummer 820557596B01

Call Now Button